Bu herkese, korona virüsünün pH'ının 5.5 ila 8.5 arasında değiştiği bildirilmelidir.
* ARAŞTIRMA: VIROLOJİ DERGİSİ, NİSAN 1991, SAYFA 1916 *
Korona virüsünü yenmek için tek yapmamız gereken, virüsün pH'ının üzerinde olan daha fazla alkalin gıda almaktır.
Bazıları:
Limon - 9.9pH
Misket limonu - 8.2pH
Avokado - 15.6 pH
Sarımsak - 13.2pH
Mango - 8.7pH
Mandalina - 8.5pH
Ananas - 12.7 pH
Karahindiba - 22.7 pH
Turuncu - 9.2pH
Bir koronavirüsünüz olup olmadığını nasıl anlarsınız?
1. Boğazda kaşıntı,
2. Kuru boğaz,
3. Kuru öksürük.
Yani, bu üç şeyi fark ederseniz, limon ve içecek ile sıcak su alın.
Bu bilgileri yalnızca kendiniz için saklamayın. Tüm ailenize ve arkadaşlarınıza iletin. Sağlıklı olun.
0 Yorum:
Yorum Gönder